Малим підприємствам можуть відшкодувати частину витрат на впровадження систем безпечності продуктів

17 лютого 2021 о 12:46 - 807

Andrey FedorovAndrey Fedorov


Малим підприємствам можуть відшкодувати частину витрат на впровадження систем безпечності продуктів

Мікро, малі та середні підприємства Дніпропетровської області, які займаються виробництвом харчових продуктів (овочі, фрукти, ягоди, молоко, м’ясо, свійська птиця (окрім курей), кондитерські вироби, крафтові продукти, аква-культура) та планує впровадити один із міжнародних стандартів стосовно систем управління безпечністю харчових продуктів можуть отримати відшкодування частини витрат на впровадження такої системи.

Про це повідомили на сторінці Програма USAID з аграрного і сільського розвитку – АГРО.

Деталі та умови участі у програмі ви можете отримати у адміністраторів програми «Безпечність харчових продуктів»:
✅Адміністратор програми за стандартами: 𝗙𝗦𝗦𝗖 𝟮𝟮𝟬𝟬𝟬, 𝗜𝗙𝗦, 𝗕𝗥𝗖, 𝗚𝗟𝗢𝗕𝗔𝗟𝗚.𝗔.𝗣.
📌ТОВ «Органік стандарт».
Адреса: 01024, м. Київ вул. Велика Васильківська, 38 б, офіс, 20
Email: foodsafety@organicstandard.ua
Контактна особа: Максим Чемерис
тел: +380 67 230 0490

✅Адміністратор програми «Безпечність харчових продуктів» за стандартом 𝗜𝗦𝗢 𝟮𝟮𝟬𝟬𝟬.
📌Українська Плодоовочева Асоціація
Адреса: м. Умань, вул. Івана Гонти, 3
Email: foodsafety.agro@gmail.com
Контактна особа: Альона Гудзовська
тел: +380 93 4306981

Нагадаємо, власників мікро-, малих та середніх агропідприємств області запрошують на інтенсиви з управління.

 

Підписуйтесь на наш телеграмм

Поділитися: