Цьогоріч на Дніпропетровщині збільшилося виробництво солодощів

13 липня 2021 о 09:25 - 6930

EditorEditor


Цьогоріч на Дніпропетровщині збільшилося виробництво солодощів

У 2021 році в Дніпропетровській області зросло виробництво харчових продуктів. Найбільше – шоколадних цукерок.

Про це  сповістили в департаменті економічного розвитку ОДА.

«Харчові підприємства регіону постійно нарощують виробництво продукції. Цьогоріч серед лідерів компанії, які виробляють солодощі. Від цукерок до тортів», – розповіли в департаменті.

В порівнянні з аналогічним періодом минулого року, на 36,3% зросло виробництво шоколадних цукерок. На 16% – тортів і кондитерських виробів, майже вдвічі – тістечок.

Більше стали виробляти й іншої продукції: на 22,8% – соленої риби та риби в розсолі, на 7,7% – свіжої чи охолодженої свинини.

На Дніпропетровщині працюють більше 100 потужних харчових та переробних підприємств.

“Лица” також писали:

Підписуйтесь на наш телеграмм

Поділитися: