Заступник мера Дніпра з медицини заробив понад чверть мільйона гривень за п’ять місяців

30 червень 2020 о 15:00 - 2398

Avataradmin


Заступник мера Дніпра з медицини заробив понад чверть мільйона гривень за п’ять місяців

Заступник міського голови Дніпра з питань діяльності виконавчих органів, директор департаменту охорони здоров’я населення Дніпровської міської ради за період з січня по травень 2020 року отримав 273 тисячі гривень заробітної платні.

Найбільшу заробітну платню Бабський отримав за січень – 93,3 тисячі гривень. Посадовий оклад чиновника склав 10,6 тисяч гривень. Крім того, Бабський отримав солідну матеріальну допомогу на вирішення соціально-побутових питань – майже 50 тисяч гривень, ще майже 13 тисяч гривень – як допомогу на оздоровлення. Понад 6 тисяч гривень заступник Філатова отримав за високі досягнення у роботі.

 

У лютому заступник Бориса Філатова отримав удвічі менше – 43,3 тисячі гривень. Що цікаво, щомісячна премія Андрія Бабського (понад 16 тисяч гривень) майже у два рази більша, за його посадовий оклад (9,6 тисяч гривень). Ще майже шість тисяч гривень директор департаменту охорони здоров’я населення отримав за високі досягнення у роботі.

 

 

 

 

 

У березні заробітна платня Андрія Бабського склала майже 45 тисяч гривень. Посадовий оклад чиновника збільшився з 9,6 до 12,8 тисяч гривень. Зросла і надбавка за ранг – з 487 до 650 гривень. Майже на 500 гривень збільшилася надбавка за вислугу років, на 2 тисячі – надбавка за високі досягнення у роботі. Щомісячна премія також збільшилася – з 16,2 до 21,8 тисяч гривень.

 

 

 

У квітні Андрій Бабський отримав ту саму зарплату, що й за березень. Розмір премій та надбавок також не змінився.

 

 

Розмір заробітної платні Андрія Бабського у травні збільшився на 2 тисячі гривень за рахунок підвищення щомісячної премії.

 

Нагадаємо, раніше «Лица» повідомляли, що заступник мера Дніпра Михайло Лисенко отримав 88 тисяч гривень премій за перші чотири місяці 2020 року.

Підписуйтесь на наш телеграмм

Поділитися: