Попри шалений тиск та брехню влади «Батьківщина» отримала підтримку 30% на виборах в територіальних громадах

20 грудня 2016 о 09:35 - 9759

Avataradmin


Попри шалений тиск та брехню влади «Батьківщина» отримала підтримку 30% на виборах в територіальних громадах

Проаналізувавши це все, ми можемо побачити дуже цікаву тенденцію – тільки ВО «Батьківщина» піднімає дужі гострі питання щодо корупції, зловживань з боку влади. І відразу, миттєво звучить дуже багато фейкових, іноді навіть абсурдних звинувачень в бік «Батьківщини». Висновок один – той шлях , яким іде Лідер, та веде за собою професійну, потужну команду – вірний, шляхетний. Головним каталізатором діяльності будь-якої політичної сили є довіра народу, вибори. Днями відбулися вибори в об’єднаних громадах, де результат був дуже прогнозований та очікуваний, бо інакше бути не могло , так це за умови, що як завжди проти команди «Батьківщина» працював весь адмінресурс, використовувався чорний піар, та працювала пекельна (інакше і не скажеш) машина олігархічних кланів. Але результат – перемога «Батьківщини». Із 32% впевнене і безперечне лідерство у порівнянні з іншими учасниками виборчих перегонів. Це і є реальний рейтинг партії, підтримка кожного третього виборця… Люди, яким замилювали очі дуже імениті та непристойно дорогі політтехнологи, розібрались і побачили, що всі обіцянки власть імущих суцільна брехня, прагнуть змін, але не тільки на папері та у екранів телевізорів, а у суспільстві в цілому та наприклад, відображені на новорічному столі кожної родини.

Отже по виборам: «Батьківщина» формуватиме фракції в усіх об’єднаних громадах, де партія здобула перемогу, відстоюватиме право сіл, селищ, міст районного підпорядкування мати власну дохідну базу за рахунок бюджетоутворюючих податків. Також буде продовжено боротьбу за право всіх громад, як об’єднаних так і необ’єднаних, розпоряджатися землею, яка входить в межі цих громад. Тож боротьба триває, приєднуєтесь, та відчуйте – творити добро разом значно приємніше та ефективніше.

Хотілось би наголосити, що скільки бруду б не лилось на «Батьківщину», людей вже не обдурити і вибори в об’єднаних громадах це яскраво довели. Довели те, що системна робота, титанічна робота на благо людей і України в цілому дала певні результати – підтримку людей, а найголовніше – їх довіру, адже захищати і допомагати – це є основним принципом «Батьківщини».

Голова Новокодацької районної організації ВО «Батьківщина» м. Дніпра   Володимир Козар

Підписуйтесь на наш телеграмм

Поділитися: