14% закладів харчування не повернулися в Україні до роботи після весняного локдауну

19 травня 2021 о 19:00 - 520

Регіна ОрловаРегіна Орлова


14% закладів харчування не повернулися в Україні до роботи після весняного локдауну

За період весняного локдауну кількість працюючих ресторанів скоротилася на 14%. Їх обіги скоротилися на 12%.

Про це повідомляє Опендатабот. 

В 20 числах березня у Києві, Львові, Одесі був введений локдаун, який завершився наприкінці квітня.

В умовах обмежень «червоної» зони ресторани могли працювати лише на виніс. В деяких областях обмеження були зняті раніше, тому вже наприкінці квітня спостерігався незначний зріст.

На травневі свята обмеження були зняті, проте за цей період відновитися не вдалося.

Відкрилося +2% ресторанів. Обіг також збільшився лише на 2% у порівнянні з показниками локдауну.

Загалом за рік ресторанний бізнес втратив майже 40% від працюючих закладів.

Раніше “Лица” писали:

Підписуйтесь на наш телеграмм

Поділитися: