Філатов розпочав війну проти можливого опонента на виборах через підконтрольну газету

10 червень 2020 о 18:14 - 2234

Avataradmin


Філатов розпочав війну проти можливого опонента на виборах через підконтрольну газету

На думку дніпровського політолога Івана Красікова, через підконтрольну міській владі дніпровську газету «Наше місто» мер Дніпра Борис Філатов намагається очорнити обласну лікарню імені Мечникова, щоб підірвати електроральну підтримку головного лікаря закладу охорони здоров’я та можливого кандидата на посаду міського голови Сергія Риженка.

«Щотижня в пропагандистському бойовому листку Бориса Філатова «Наше Місто», який друкується за гроші платників податків – кожного з нас – друкують чорнуху на лікарню Мечникова. Технологія проста: якщо не можеш дискредитувати головного лікаря лікарні – потенційного конкурента Філатова на виборах міського голови Дніпра – дискредитуй лікарню. Благо, після спроб реформ, система охорони здоров’я залишається вразливою і знайти в ній вади досить просто. Навіть в найкращих лікарнях країни», – вважає Іван Красіков.

Також активіст зазначив, що у дніпровських лікарнях, підпорядкованих міськраді, є набагато гірші умови, однак «профілатовське видання «Наше місто» про це чомусь не пише, адже її головне завдання «прославляти Філатова та опускати його опонентів та потенційних конкурентів» за кошти платників податків.

Нагадаємо, до 2019 року холдинг «Наше місто» (газета та сайт) був комунальним підприємством та працював за кошти міського бюджету. Однак через закон про роздержавлення засобів масової інформації минулого року таке КП було ліквідовано, а газета та сайт «Наше місто» оформлені як приватне підприємство.

Вони входять до пулу засобів масової інформації, які отримують кошти від Дніпровської міської ради та її комунальних підприємств за «висвітлення діяльності роботи міської влади».

 

Підписуйтесь на наш телеграмм

Поділитися: