ЯК “РЕМОНТУЮТЬ” В ДНІПРІ НА ТОПОЛІ

18 квітня 2020 о 20:08 - 9505

Avataradmin


Зараз у нас багато що в місті робиться для людей за разунок бюджету – при умові, що управляюча компанія доплатить з грошей, нею отриманих, до 30 відсотків від загального обсягу витрат на ремонт (це для ОСББ; скільки ж викладає на це комунальне підприємство, що управляє будинком – не берусь стверджувати по сумі). Це стосується всіх видів ремонтів.

Що ж таке мене здивувало?

Зяючі провалля там, де мали б бути двері, що встановлювали на сходах…

 


 

Ось фото будинків, де провели “ремонт” з заміною всіх вікон та дверей саме по програмі “за ініціативою” одного з депутатів…

 

 

В будинку 56 та 57 скосів так і не зробили, і ми бачимо кріплення цих дверей назовні… В будинках 54 та 55 скоси таки зроблені, там лише  поламані двері через погану якість замовленого, чи поставленого виконавцем… 

Невдовзі в цих будинках будуть міняти вікна. Мешканці заінтриговані – буде якість краще, чи все буде таке саме? 

Який саме депутат був ініціатором такого ремонту – не можу стверджувати.

Ці будинки населені мешканцями, що на останніх виборах обрали депутатом міської ради

ЛАППО  ІГОР МИКОЛАЙОВИЧ

Тимчасово не працює.

 
Не маю жодних претензій до депутата Лаппо І.М. і гадаю, що мешканці цих будинків теж не мають жодних претензій до нього, а от претензій до виконавців надто багато.
ЗА ЩО ВОНИ ВИТЯГЛИ БЮДЖЕТНІ ГРОШІ?
 
Мешканці цих будинків просять одного: щоб міський депутат розібрався з підрядниками, що використали недоброякісні матеріали, які не витримали жодної перевірки.
Чи може депутат Лаппо І.М. виконати своє головне призначення – працювати для людей? 
Сподіваюсь не я один. Мешканці будинків, що проживають на Тополі-3, буд. 57, буд. 56, буд. 55 та 54 (усі однакові 16-етажкі), і сподіваємось, що Жилсервіс-2, який був замовником цього офіційно, візьме необхідне відшкодування від виконавця та той відремонтує вже доброякісно все зруйноване в цих будинках.

X

Підписуйтесь на наш телеграмм

Поділитися: