Кінці у воду: КП «Ритуальна служба» ліквідується

26 лютого 2020 о 10:46 - 4191

Avataradmin


Кінці у воду: КП «Ритуальна служба» ліквідується

Комунальне підприємство «Ритуальна служба» Дніпровської міської ради до 24 квітня 2020 року приймає від своїх кредиторів пред’явлення вимог. Ліквідатор підприємства – керівник КП Сіровська Ванда Миколаївна.

Про це повідомляється у щоденній розсилці аналітичної платформи YouControl.

 

Скрин даних розсилки YouControl

 

В опублікованому на сайті Дніпровської міськраді рішенні про припинення юридичної особи цього КП, яке було проголосоване депутатами на останній сесій – 19 лютого, зазначається, що затвердження складу ліквідаційної комісії та ліквідаційного балансу КП депутати доручають міському голові Дніпра за поданням департаменту благоустрою та інфраструктури.

При цьому, на офіційному порталі «Поіменне голосування депутатів м. Дніпра» відсутні результати поіменного голосування по питанню № 60/54 «Про припинення юридичної особи – Комунального підприємства «Ритуальна служба» Дніпровської міської ради шляхом ліквідації».

Цікаво, за два місяці до ліквідації, 04 грудня 2019 року, на черговій сесії Дніпровської міської ради депутати підтримали рішення № 1204 «Про затвердження фінансового плану на 2020 рік КП «Ритуальна служба». В ньому йдеться про показники стратегічного плану розвитку «Ритуальної служби» до 2024 року.

Результати поіменного голосування з цього питання також не оприлюднені на офіційному порталі «Поіменне голосування депутатів м. Дніпра».

Нагадаємо, у грудні-2019 до керування КП прийшов новий-старий директор.

Підписуйтесь на наш телеграмм

Поділитися: