Людмила Доценко – жінка-лідер

31 липня 2019 о 08:50 - 8766

Avataradmin


Людмила Доценко – жінка-лідер

Сьогодні ми пропонуємо розповідь про чудову, енергійну жінку, люблячу матусю, жінку-лідера, жінку-підприємця, засновницю мережі Апостолівських Торгових домів – Людмилу Степанівну Доценко.

Народилася Людмила Степанівна 11 жовтня 1956 року в м. Синельникове Дніпропетровської області в сім’ї простих робітників. У 1979 році закінчила факультет Криворізького педагогічного інституту, але професією вчителя почала оволодівати ще з 1975 року, працюючи вчителем математики у школах Синельниківського району.

У 1978 році доля пов’язала Людмилу Степанівну з Апостолівщиною, де живе і працює майже 40 років свого життя. З тієї пори Людмила Степанівна навіки поріднилася зі славетним козацьким Апостолівським краєм.

З 1978 по 1982 роки викладала математику у Кам’янській середній школі. З 1985 по 2005 роки – викладала математику та інформатику в Апостолівській середній школі № 3.

Суворі 90-і роки примусили її замислитись, як знайти своє місце у ринковій економіці України. Віра у майбутнє, прагнення до змін на краще та міцна родина дозволили у 2005 році Л.С. Доценко створити торгове підприємство та активно розвивати власний сімейний бізнес – мережу Торгових домів, які стали візитівкою апостолівщини і про які знають далеко за межами району та області.

Людмила Степанівна має двох дорослих доньок та онуків.

У жовтні 2015 року Людмила Степанівна обрана депутатом Дніпропетровської обласної ради.

За сумлінне і самовідане служіння українському народу Людмила Степанівна Доценко відзначена державними нагородами.

Свою роботу, як депутата Дніпропетровської обласної ради, з часу обрання продовжує організовувати і проводити по пріоритетних напрямках, що спрямовані на захист інтересів громад, виконання доручень виборців у межах депутатських повноважень, наданих чинним законодавством України. Людмила Степанівна постійно спілкується з виборцями, жителями округу, підтримує зв’язки з трудовими колективами, співпрацює з органами виконавчої влади та місцевого самоврядування, державними і громадськими організаціями, аби завжди бути поінформованою про потреби і проблеми людей та вчасно на них реагувати.

За цей короткий період домоглася виділення 190 млн грн субвенції з обласного бюджету для цільових потреб мешканців округу.

Більше 420 тис. грн спрямувала на покращення матеріально-технічної бази загальноосвітніх шкіл та дитячих дошкільних закладів.

Завдяки Людмилі Степанівні проведено ремонт низки автомобільних доріг у м. Апостолове.

Виділені кошти у розмірі 30 тис. грн витратила для облаштування дитячого майданчика в с.Нова Січ Апостолівської ОТГ.

Завдяки Л.С. Доценко реалізовується проект для старшокласників «Школа взаєморозуміння та молодіжного лідерства «Молодь об’єднує Апостолівщину» в рамках Програми «Будуємо майбутнє разом».

Велику увагу приділяє депутат пропаганді здорового способу життя та розвитку фізичної культури та спорту підростаючого покоління. Навчальні заклади відділу освіти виконкому Апостолівської міської ради та Нивотрудівської сільської ради завдяки їй отримали спортивний інвентар на загальну суму 80,0 тис. грн На розвиток фізичної культури та спорту для підтримки спортсменів різних вікових груп завдяки депутату було виділено 160 тис. грн районній спортивній організації ВФСТ «Колос». Вже зроблено проектну документацію капітального ремонту центрального стадіону «Колос» і вже в цьому році розпочнеться його ремонт. А також облаштовано вуличний тренажерний майданчик в центральному парку м. Апостолове.

Одним із пріоритетних завдань, які ставить перед собою депутат Л.С. Доценко, – є покращення життя жителів на окрузі.

Так, на охорону здоров’я, покращення матеріально – технічної бази лікарняних закладів завдяки їй було виділено більше 60 тис. грн.

На соціальний захист населення завдяки Л.С. Доценко було спрямовано більше 600 тис. грн.

Протягом цього періоду, постійно працювала громадська приймальня депутата, яка їй допомагала бути ближчою до проблем жителів виборчого округу. Всього за час каденції було проведено 536 прийомів, де 1.367 чоловік змогли отримати відповідну допомогу. За результатами розгляду звернень підготовлено і скеровано у відповідні інстанції 168 депутатських звернень та листів. Підготовлено 617 комплектів документів на виплату одноразової матеріальної допомоги.

З 2017 року діє програма «Ветеран» на реалізацію якої депутатом витрачено 170,0 тис. грн..

Велику увагу приділяє проведенню культурно-масових заходів, на що було витрачено близько 500 тис.грн.

 

 

Підписуйтесь на наш телеграмм

Поділитися: