Ми не допустимо реваншу!

26 травня 2015 о 14:20 - 3493

Avataradmin


Ми не допустимо реваншу!

Шановний Валентине Михайловичу!

Звернутися до Вас відкрито спонукала ситуація, яка склалась у Новомосковському районі.

Ми не можемо стояти осторонь і дивитися, як до влади в районі йдуть регіонали. Так, на цей час повноваження голови Новомосковської районної державної адміністраціє покладено на першого заступника голови Чечеленко Олександра Юрійовича. Вважаємо за необхідне довести до Вас відомості про діяльність вказаного посадовця та інших представників.

До своєї діяльності у Новомосковській райдержадміністрації Чечеленко О.Ю. неодноразово був організатором та координатором рейдерських захоплень сільгосппідприємств та їх земель. Рейдерські атаки під керівництвом вказаного діяча були спрямовані на захоплення, як сільськогосподарських підприємств району та їх земель, так і на захоплення сільськогосподарської продукції, що належала виробникам.

З вересня 2013 року Чечеленко О.Ю. очолює Новомосковську районну організацію Партії регіонів.

З січня 2014 року Чечеленко О.Ю. займався розміщенням та організацією проживання найманців «тітушок» на території Новомосковського району, зокрема на базі відпочинку «Прем’єр» та інших підприємствах.

Ці найманці в подальшому брали активну участь у боротьбі проти вільного волевиявлення громадян, у так званих «антимайданах», як у м. Києві, так і біля Дніпропетровської обласної державної адміністрації.

Крім того, зараз Чечеленко О.Ю. прийняв на роботу свою «однопартійку» Тихонову Н.О. – на посаду радника голови Новомосковської райдержадміністрації з подальшим прийняттям на посаду керівника апарата, – це її четверта спроба повернутися до райдержадміністрації з 2011 року. У 2011 році Партія регіонів виявила високу довіру особі, що довела свою відданість – колишньому заступникові Новомосковської міської ради Тихоновой Н.О., призначивши її заступником голови з соціальних питань Новомосковської райдержадміністрації. На той час, голова Новомосковської райдержадміністрації Міронов Олег Анатолійович не міг навіть і припустити, що Тихонова Н.О. підставити його так само, як і свого часу мера міста Новомосковська Літвіщенко Віктора Івановича.

На протязі її роботи на посаді заступника голови Новомосковської райдержадміністрації з соціальних питань неодноразово у ЗМІ не тільки району, області, а і всієї України,висвітлювалися шокуючі повідомлення про події в Новомосковському районі, які не вписувалися ні в які рамки.

І тільки після звернення і втручання прокуратури області, за не виконання своїх посадових обов’язків, Тихонова Н.О. була звільнена з посади заступника голови з соціальних питань Новомосковської райдержадміністрації. У питанні о її знятті з посади не було партійної складової, політичних соратників або опонентів. Люди, які недбало відносяться до дітей, не можуть називатися «партійними соратниками», і це члени ПР прекрасно розуміли.

Незабаром, своєю посадою поплатився і сам Миронов О.А. Причиною стала все та ж соціальна сфера, яку курирувала Тихонова Н.О.

З призначенням С. Горошко головою Новомосковської районної державної адміністрації Дніпропетровської області, який в період роботи Тихоновой Н.А. був керівником апарату і її однопартійцем, вона знову повернулася в Новомосковську райдержадміністрацію. Та, із зрозумілих причин, вже на посаду керівника апарату, але їй неофіційно поставили в обов’язки все ту ж соціальну сферу, якою вона так вміло керувала.

А може є інші причини? Судячи з її трудової діяльності, вона вміло може підставляти своїх керівників на прохання своїх покровителів з Партії регіонів.

Ми знаємо, що одним з кандидатів на посаду голови Новомосковського району є всім відомий Селихов Павло Іванович, якій багато років брав участь у виборчому процесі та входив до складу членів окружної виборчої комісії по округу №38 (секретар, голова).

Ця людина багато років вміло сфальсифікувала вибори, порушуючи норми законів України. Та і останні вибори 2014 року показали, як вміло Селихов П.І. вміє рахувати. Неодноразово різними ЗМІ нашої країни і кандидатами у депутати Верховної Ради заявлялося про те, що вибори по округу № 38 були нечесні і сфальсифіковані. Відносно Павла Івановича Селіхова було порушено кримінальну справу, в якій він фігурує як основний лиходій. Правоохоронні органи обіцяють справу передати до суду на розгляд.

І, не дивлячись на усі свої діяння, ця команда знову «рветься у бій».

Всі ці люди: Чечеленко О.Ю., Тихонова Н.О. та багато інших – працювали за часів влади Януковича В.Ф. та підлягають люстрації.

Так же, як за часів Януковича В.Ф., вони почали використовувати ті ж самі методи впливу та психологічного тиску на керівників підприємств і громаду району, залякування, погрози, звільнення працівників Новомосковської райдержадміністрації. І це реалії нашого часу. Тим паче, що у Тихонової Н.О. є родинні зв’язки у прокуратурі Новомосковського району, там працює її син. Чечеленко О.Ю. за часи своєї праці у міліції має багатий досвіт та вміло може «состряпать дельце».

Мабуть, вважають, що вони досі є містечковими царьками, володарями доль людських, та забули, що їх минуле вже давно кануло в лєту. Або ні, шановний Валентине Михайловичу?!

Ми не дозволимо, щоб районом керували люди, які під час революційних подій Майдану активно вживали заходів щодо придушення масових виступів населення району, активно боролися проти активістів, що прагнули повалення злочинного режиму В. Януковича.

Ми недопустимо їх реваншу!

Сьогодні громада Новомосковського району не може спокійно дивитися на крах наших надій на краще майбутнє України, які кров’ю і потом були виборені на Майдані.

Майдан змінив свідомість людей. Більше того, на сторожі совісті кожного українця, долею випадку, поставив хлопців з Небесної Сотні. Вони віддали життя за те, щоб ми отримали шанс жити в іншій країні.

Наші хлопці прямо з Майдану пішли захищати Батьківщину та гинуть, відстоюючи наші завоювання та мрії жити краще, а матері ридають над трунами своїх загиблих дітей.

Хіба ми маємо право, шановний Валентине Михайловичу, зраджувати?! Не такої долі ми прагнули. Навпаки, всі сподіваються, що кращі сини Вітчизни гинуть не даремно.

На нашу думку, Революція Гідності не повинна сприйматися народом простим перерозподілом влади, зміною одних прізвищ на інші, бо в такий спосіб державу не зміниш. Влада повинна зрештою зрозуміти, що вона – тільки виконавець, слуга народу, а не господар, і за свої діяння має відповідати перед українцями.

Відродження ж української держави має ґрунтуватися на засадах самостійної державної політики в усіх сферах та сприяти розвитку України, як нації, котра на Майдані довела свою єдність.

Виходячи з вищенаведеного,

ВИМАГАЄМО:

–         Звільнити Чечеленко О.Ю з займаної посади відповідно до Закону України «Про очищення влади».

–         Не допустити призначення Тихонової Н.О., як такої, що працювала з 2011 по 2014 роки на посадах заступника голови, керівника апарату Новомосковської райдержадміністрації, відповідно до Закону України «Про очищення влади».

–         Не допустити призначення Селіхова П.І. (та інших з команди Партії регіонів) на посаду голови Новомосковської райдержадміністрації.

З повагою,
представники громади Новомосковського району

На фото анонса – Чечеленко О.Ю.; с Novomosk-rn.dp.gov.ua

Підписуйтесь на наш телеграмм

Поділитися: