Великий парад, який стається раз на 170 років, – відбудеться у суботу

03 липня 2020 о 09:00 - 4796

Avataradmin


Великий парад, який стається раз на 170 років, – відбудеться у суботу

4 липня 2020 року у Сонячній системі відбудеться Великий (повний) парад планет.

Як інформує Аерокосмічний портал, всі планети Сонячної системи: Меркурій, Венера, Земля, Марс, Юпітер, Сатурн, Уран, Нептун плюс карликова планета Плутон – вишикуються на одній стороні зірки (Сонця – ред.) одночасно.

«Відбудеться майже ідеальне вирівнювання, кут відхилення буде досить малим.

Останній парад планет такого типу стався у 1982 році, а наступний очікується в 2161 і 2492 роках», – йдеться в повідомленні.

Науковці зазначають, що якби у людини була можливість піти від Сонячної системи на кілька мільярдів кілометрів, то на такій відстані можна було б спостерігати, як планети групуються в одному напрямку.

«На жаль, розраховувати на те, що з даху, балкона або на відкритій місцевості буде доступний парад планет в класичному розумінні – не варто», – кажуть астрономи.

У середньому, Великий парад планет стається раз на 170 років. Він не має чіткого часу, як затемнення або повня; розпочнеться 4 липня і триватиме близько двох тижнів.

З наукової точки зору, парад планет – пересічна подія в астрономії. З точки зору езотериків та астрологів – він має карколомний ефект: в такі дні відбуваються масштабні катастрофи та абсолютно непередбачувані трагедії. Можливі конфлікти або початок воєн, активуються вулкани, повені, смерчі та торнадо. Також не виключені серйозні політичні або соціальні події планетарного масштабу.

Підписуйтесь на наш телеграмм

Поділитися: