Стало відомо, кому з помічників головного поліцейського області «світить» до 10 років

11 червень 2020 о 08:15 - 1344

Avataradmin


Стало відомо, кому з помічників головного поліцейського області «світить» до 10 років

Помічником начальника Головного управління Національної поліції (ГУНП) в Дніпропетровській області, якого викрили на вимаганні та одержанні неправомірної вигоди 24 лютого 2020 року, є Єрмак Віталій Якович.

Перший судовий розгляд цього кримінального провадження № 42020080000000016 від 20.01.2020 призначений на 10:30 14 липня 2020р. у Жовтневому районному суді м. Запоріжжя (справа № 331/1675/20).

Подільником Єрмака був начальник сектору превенції Приморського ВП Бердянського ВП ГУНП в Запорізькій області Портнов Денис Валерійович.

Першому суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у сумі 168.160 грн, другому – 105.100 грн.

Відповідні дані містяться на порталі «Судова влада України» та в Єдиному держреєстрі судових рішень.

 

Скрин даних порталу «Судова влада України»

 

Як раніше повідомляли «Лица» слідчі ДБР затримали 24 лютого ц.р. одного з радників начальника ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області та начальника одного із секторів Приморського ВП Бердянського відділу поліції ГУ Нацполіції в Запорізькій області.

За інформацією слідства, затримані вимагали від місцевої мешканки $5.000 за непритягнення її до кримінальної відповідальності за заволодіння будинком на березі Азовського моря шахрайським методом.

Єрмак В.Я. у 2019 році займав посаду начальника Приморського відділу поліції Бердянського відділу поліції ГУНП України в Запорізькій області.

Журналісти Рro.primorsk.biz у вересні 2018 року писали:

«Віталій Єрмак має великий досвід роботи і зарекомендував себе професійним керівником. Підполковник поліції закінчив Запорізький юридичний інститут МВС України і з 2000 року почав свою роботу з посади слідчого відділення Енергодарського міського відділу УМВС України в Запорізькій області. З 2004 року працював в оперативних підрозділах по боротьбі з економічною злочинністю та протидії злочинності в сфері економіки. До призначення начальником Приморського відділення поліції обіймав посаду начальника міжрайонного відділу №2 (м. Мелітополь) управління захисту економіки в Запорізькій області Департаменту захисту економіки Національної поліції».

Фото – Рro.primorsk.biz

Zabor.zp.ua:

«За інформацією від джерел «Zабор» в середовищі правоохоронців, першим затриманим виявився Віталій Єрмак – колишній донедавна голова поліції в Приморську. При цьому нещодавно його перевели в Дніпро на підвищення. Він увійшов до структури обласної поліції Дніпра в якості радника глави поліцейського управління».

Нагадаємо, у вересні 2019 начальником ГУНП в Дніпропетровській області став підполковник поліції Огурченко Володимир Георгійович. Наразі він є полковником поліції.

Підписуйтесь на наш телеграмм

Поділитися: