Медики Дніпропетровщини отримали доплати від держави за квітень

05 червень 2020 о 09:01 - 1851

Avataradmin


Медики Дніпропетровщини отримали доплати від держави за квітень

Медики Дніпропетровщини, які у квітні працювали із хворими на COVID-19, отримали грошові надбавки від держави. Загалом заохотили майже 1,4 тис працівників.

Про це повідомила пресслужба ДніпроОДА.

«Заохочуємо медиків за боротьбу з COVID-19 від початку пандемії. Вони отримують і обласні премії, і надбавки від держави. Так, за допомогу хворим на коронавірус у квітні преміювали обласним коштом 1.180 працівників закладів охорони здоров’я. Майже 1,4 тис. фахівців отримали доплати від Національної служби охорони здоров’я України – за програмою медичних гарантій», – зазначив голова Дніпропетровської ОДА Олександр Бондаренко.

За боротьбу з COVID-19 у квітні доплати від держави отримали працівники мобільних бригад, Обласного центру екстреної допомоги та медицини катастроф, обласної лікарні ім. Мечникова, Криворізької інфекційної лікарні №1, Павлоградської лікарні інтенсивного лікування. А також міських лікарень: у Дніпрі – №21, №6, №16, дитячої №6, Кривому Розі – №3, №7, Нікополі – №1, Кам’янському – №7, Першотравенської лікарні. Загалом – 1.395 фахівців.

Максимально можливий розмір доплат – до 300% до посадового окладу. Проте скільки отримає кожен із медпрацівників, вирішує керівник конкретного закладу охорони здоров’я.

Підписуйтесь на наш телеграмм

Поділитися: