Кабмін та Генпрокурора просять звернути увагу на винищення дерев у Дніпрі

04 червень 2020 о 18:21 - 7126

Avataradmin


Кабмін та Генпрокурора просять звернути увагу на винищення дерев у Дніпрі

З порушенням екологічних норм, у Дніпрі відбувається масове видалення дерев.

Про це сьогодні з трибуни Верховної Ради розказав народний депутат Кирило Нестеренко (фракція «Слуга народу»). Запис він опубліковав на своїй сторінці у Facebook.

Кирило Нестеренко сказав:

«Хочу звернутися до вас, колеги, а також до кожного жителя мого рідного Дніпра. Про наболіле.

Майже кожен бачив новини про заздалегідь вириті 600 могил для померлих від коронавірусу, сфальсифіковані результати тестів на коронавірус та про безваладдя, яке відбувається у Дніпрі.

Під словом «безвладдя» я маю на увазі і тотальну вирубку зелених насаджень в порушення передбаченої законодавством процедури. На жаль, завдяки міський владі така ситуація по всьому місту, котре перетворюється масово на МАФи, кам’яні джунглі та паркувальні місця. З такою тенденцією, скоро кожен дніпрянин буде платити за парковку, навіть у своєму дворі.

Проте міський голова Борис Філатов продовжує виправдовувати та покривати вчинки місцевої влади, висловлюючись у притаманній йому манері на своїй сторінці в Facebook.

Саме тому я зараз звертаю увагу Кабінету міністрів України щодо звернення про порушення екологічних норм, про масове видалення дерев у Дніпрі. Окрім того, саме з цього питання вже зареєстроване звернення у Прокуратурі Дніпропетровської області щодо відкриття кримінального провадження, і прошу Генерального прокурора Ірину Валентинівну (Венедиктову – ред.) узяти під контроль нагальне питання.

І наостанок. Дніпро – це не тільки найбільша річка в Україні, а це ще й місто з надзвичайно великим потенціалом, котре може займати перші місця, проте це нереально з нинішньою місцевою владою. Котра декларує квитки у космос. Хоча, можливо, там їм і місце».

Підписуйтесь на наш телеграмм

Поділитися: