За перші три місяці в області виробили на третину менше м’яса курятини, ніж за такий же період 2019-го

28 квітня 2020 о 08:30 - 1274

Олена ГарагуцОлена Гарагуц


За перші три місяці в області виробили на третину менше м’яса курятини, ніж за такий же період 2019-го

За перші три місяці поточного року в Дніпропетровській області виробили 18,4 тис т курячого м’яса у вигляді частин тушок (свіже чи охолоджене), що майже на 34% менше, ніж за аналогічний період минулого року.

Про обсяги виробництва курятини в січні-березні 2020 року повідомляє Держстат.

Вдвічі менше виробили свіжого чи охолодженого курячого м’яса, але у вигляді цілих тушок, – 9,7 тис т. Майже стільки же (-1,3%) виробили і за перші три місяці 2019-го.

Замороженого курячого м’яса у вигляді частин тушок виробили 6,7 тис т, що на 11% більше, ніж за той же період минулого року.

Замороженого курячого м’яса у вигляді тушок виробили 2,3 тис т, що на 37,7% менше, ніж минулоріч.

Підписуйтесь на наш телеграмм

Поділитися: