Будинок для пенсіонерів з басейном буде переданий у комунальну власність

21 лютого 2020 о 11:01 - 2546

Avataradmin


Будинок для пенсіонерів з басейном буде переданий у комунальну власність

Дніпропетровська обласна рада зобов’язалася сприяти в отриманні компанією «Созидатель» дозвільних документів, необхідних для побудови будинку для пенсіонерів.

Це записано в Меморандумі між Приватним акціонерним товариством (ПрАТ) «Созидатель» та облрадою від 30 січня 2020р., який «Лица» отримали по інформаційному запиту.

Нагадаємо, раніше прес-служба облради повідомила, що підготовлений «Созидателем» проект передбачає створення у селі Спаське Новомосковського району будинку, розрахованого на 20 місць, із парковою зоною, басейном, їдальнею, медпунктом та концертною залою.

«Ми візьмемо в експлуатацію цей об’єкт, забезпечимо штатними співробітниками та надамо усю необхідну підтримку з нашого боку. Ми дуже вдячні соціально-відповідальному бізнесу за такі ідеї. Цей досвід треба поширювати і в інших громадах нашої області!» – сказав під час підписання Меморандуму голова облради Святослав Олійник.

Як йдеться також в Меморандумі, будівництво дому для пенсіонерів ПрАТ здійснить «за власний рахунок, власними силами на власній землі з запланованим терміном завершення будівництва – серпень 2020 року».

Потім житлова будівля буде передана «відповідно до діючих норм законодавства України в комунальну власність з метою подальшої експлуатації для потреб осіб похилого віку».

Розмір земельної ділянки, житлової будівлі та запланована кількість місць для мешканців – у Меморандумі не вказані.

 

 Меморандум від 30.01.2010 між Дніпропетровської обласною радою та ПрАТ «Созидатель»

 

В той же час, на офіційному сайті ПрАТ «Созидатель» оприлюднений Генеральний план садибного селища «Созидатель – Хаус» у селі Спаське та зазначається:

«Садибний селище «Созидатель – Хаус» – це місце існування для любителів свіжого повітря і заміської тиші. На лоні природи, в 25 кілометрах від центру Дніпропетровська, розташувалося село Спаське. Саме там будівельна компанія «Созидатель» пропонує реалізувати вашу давню мрію – жити за містом. Власний будинок і двір, чисте повітря, ідеальне місце для життя і створення сімейного вогнища. Мальовничі околиці з водоймами і зеленню, стануть улюбленими місцями для вечірніх прогулянок і відпочинку у вихідні дні. Територія, що охороняється селища – запорукою вашого спокою за свій будинок і своїх дітей.

Загальна площа селища – 4 га. …».

Про знаходження на території селища «Созидатель – Хаус» будинку для пенсіонерів – інформація відсутня.

Підписуйтесь на наш телеграмм

Поділитися: