Лідер руху «Справедливість» Валентин Наливайченко відвідав Дніпропетровщину

04 жовтня 2017 о 14:20 - 2960

Avataradmin


Лідер руху «Справедливість» Валентин Наливайченко відвідав Дніпропетровщину

2 жовтня 2017 року Лідер руху «Справедливість» Валентин Наливайченко відвідав Дніпропетровщину з робочою поїздкою.

Під час поїздки Валентин Наливайченко відвідав найбільший в Європі єврейський центр «Менора», де зустрівся з головним равином Дніпра та Дніпропетровської області шановним Шмуелем Камінецьким. Також для лідера Руху «Справедливість» провели спеціальну екскурсію Музеєм «Пам’ять єврейського народу та Голокост в Україні», що розташувався одразу на трьох поверхах «Менори».

Віднині експозицію музею доповнить передана Валентином Наливайченком книга «Голодомор 1932-1933 рр. в Україні». Вона містить 155 документів та окремих справ, які були розсекречені у 2008-2010 роках.

Важливими для Валентина Наливайченка були відвідини першого і єдиного музею АТО в Україні та покладання квітів до пам’ятника одного з найвидатніших діячів тодішнього Катеринослава, а нині – Дніпра, Дмитру Яворницькому. Лідер Руху зауважив, що частинка перемоги Революції Гідності – перейменування центрального проспекту Дніпра, нині він носить ім’я саме Дмитра Яворницького.

Лідер руху «Справедливість» Валентин Наливайченко

Однодений візит до Дніпропетровщини завершився зустріччу Наливайченка з мешканцями м. Верхньодніпровськ.

Після віче всі бажаючі мали можливість поспілкуватися з лідером Руху «Справедливість» та обговорити гострі питання регіону.

«Приїзд Наливайченка – це вкрай важлива подія для регіону! Щоб отримати підтримку суспільства, необхідно зазирнути в очі людям, почути їх, побачити їх проблеми і найголовніше допомогти у вирішенні. Потрібно об’єднуватися та змінювати країну разом!» – зазначив голова Дніпропетровської обласної партійної організації В’ячеслав Голенищев.

Голова Дніпропетровської обласної партійної організації В’ячеслав Голенищев

Підписуйтесь на наш телеграмм

Поділитися: